Jaké profesionály tu máme...

12.02.2012 22:40

Tuhle jsem si šel koupit Reflex...

 A byl jsem znechucen tou naprostou neodborností a co hůř neslušností a neprofesionálním nestranným ztvárněním celého článku. Aneb, pokud jste proti ACTA tak jste póvl. 

Velice mě mrzí, že se opět musím vyjádřit k tomuto tématu, ale některá média si opravdu nedají a nedají říct. Když jsem se dnes vracel domů přemýšlel jsem dokonce nad tím, že snad drahé redakci Reflex napíšu nějaký e-mail, kde na ně budu apelovat pro lepší chování.

Protože...Opravdu, co si budeme říkat? Brutálním a hlavně velice subjektivním způsobem pomlouvat a urážet polovinu České Republiky mi opravdu nepříjde dospělé.

A co hůř, neustále mrvit (odpusťte mi toto vyjádření) myšlenku Anonymous, která je skutečně MYŠLENKOU a nejen bandou " dětiček" hackerů, jak už jsem kdesi slyšel a dost mě to pobouřilo. Je opravdu neuvěřitelné, na jakou stranu se Reflex rozhodl postavit (když mají mít média de facto neutrální pohled na celou věc) ale jeho nesmyslné a urážlivé argumenty zřejmě stejně nikdo neposlouchá.

Tak pro začátek mě skutečně rozplakalo (protože se tomu už nedalo ani smát, to člověku tuhnul úsměv na rtech, že se ani vztekat nedokázal) velice profesionální a " lichotivé" označení: ,, Tupani v maskách"

Nechci poučovat starší a zřejmě tvrdě pracující osoby, ale takto nevychovaně označit někoho, za to, že propaguje svůj názor je na mě už opravdu moc. Ještě když samotný Reflex je naprosto nevzdělaný o celé problematice ACTA, ale stále se bude ohánět hesly " Hackeři a božstvo?! Nikdy by jste nekradli! Ale filmy a knihy ano?!" Nebo snad vytahovat důmyslné odborníky, kteří jako dřív někteří " chytře" se usmívající politici v televizi neustále omývají pořád dokola jedno a to samé " Nic ohledně omezení svobody v ACTĚ není", na to vyvstává tedy otázka, proč se vůbec lidi bouří? No...jen tak pro nudu a srandu to nebude, na tom se patrně shodneme všichni. Hlavně jejich argumenty a hesla jsou momentálně neaktuální a hrubá, vzhledem k faktu, že se politici rozhodli ratifikaci této smlouvy pozastavit s tím, že ji nakonec musejí přezkoumat. (Skutečně mě zaráží že s takovým dalo by se lehce nadneseně říci inteligentním výrokem přišli teprve teď a nenapadlo je to už tehdy, když se ji chystali podepsat)

Už proto je Reflex naprosto neodbornou bandou pomlouvačných hlupáků, kteří se dost nevybíravým způsobem navážejí de facto i do vlastních čtenářů a lidí, kteří je živí a kteří se mezi nimi pohybují. A to ani nezmiňuji hanobení jména spisovatele, který prohlásil že píše pro zábavu a ne pro peníze. Načež mu jistý pan inteligent odvětil ve svém naprosto chabě napsaném článku (též z Reflexu): Jeho argumenty jsou stejně blbé jako jeho knihy (pozn. ony knihy jsou bestsellery)

Na to nemám jiný názor než-li ten, že si pán potřeboval zjevně pozvednout svoje již tak pošramocené ego, jež utrpělo následkem bezvýznamnosti jeho osoby.

Vskutku mi to začíná připomínat socialismus, jsme v demokracii a můžeme mít názor jaký chceme a je až nehorázná drzost, jak sprostě hovoří o lidech, kteří žijí v tomto státě.  Protože jestli je TUPAN dokonce i moje bývalá profesorka z ekonomiky, jež se chlubí titulem Mgr a Phdr, která sama prohlásila, že ACTA bude mít i katastrofální dopad také na ekonomiku, tak mi potom odpusťte že nejsem přizpůsobilý tomuto světu.

Abych to vzal koncem, myslím si, že mladá generace tomu rozumí mnohem víc než třeba pánové v ODS, kteří do krve budou tvrdit jak hackeři nabourali jejich naprosto dokonalý bezpečnostní systém a zveřejnili adresy a bůh ví co ještě, když přístup na jejich stránky je banálně jednoduchý - STAČÍ BÝT ČLENEM A PŘIHLÁSIT SE NA ÚČET.

Takže drahá redakce Reflexu - Myslím, že TUPANY byste měli hledat mezi sebou.

 

Nejsem Anon, ale jejich myšlenku podporuji. ACTA se mi nelíbí a nelíbí se mi lži v médiích, stejně jako očerňování autorů a umělců, jež má ACTA vlastně chránit a přitom na takové Reflex řekne, že jsou stejně debilní jako jejich výtvory. (Už jen to dokazuje, že tato smlouva na autory z vysoka kašle)