Let's Start Forget - Náhled

18.09.2011 21:10

,, Let's start forget for everything..."

Veškeré snahy selhaly...Navzdory veškeré snaze zabránit nejhoršímu, to stejně přišlo.

Výtvor člověka nemá ovlivnit člověka...Přesně tento zákon lidé porušili...

Přesně tak, je to tady. Mluvím o dalším do budoucna chystaném apokalyptickém sci-fi - začínající ve vesmíru kde vesmírný prostor křižují poslední záchranná stébla lidstva. Totiž lodě zvané Olympia a každá z nich má jiné číslo a také úkol nebo poslání.

Země už dávno není majetkem lidské rasy, infiltrovala se na ni mimozemská civilizace používající velice důmyslné zbraně.

Jedna z Olympií, konkrétně Olympia - G12, má velice výsostné poslání. Vrátit všechno do pořádku a včas odhalit blížící se nebezpečí, najít odpovědi a zvrátit budoucnost v  prospěch lidského pokolení.

Nedávno se totiž povedl obrovský vědecký úspěch - stroj času. Je sice ve zkušebním testování, ale čas tlačí a lidstvu docházejí zásoby.

Bez milosti vybraní speciální jedinci se musí vrátit zpátky v čase a vyřešit dle naplánovaného scénáře určité problémy, prohledat data a  zjistit, co nejvíc. Především jsou důležité právě ony informace - vrátit staré vzpomínky na svět, který byl předtím.

Nikdo z " dobrovolníků", ač ztratil v osudných dnech na planetě Zemi kohokoliv, nesmí stroj času využít ke svým osobním potřebám - záchrana příbuzného je považována za nedůležitou položku. Kdo zapomene tato pravidla - hrozí mu smrt.

Jedním z takových lidí je mladá 24 letá dívka Claire Hyginsnová a jeden z amerických vojáků John Cris. Oba dva si pamatují zlé časy, navíc polovina Claiřina těla tvoří zvláštní robotická tkáň - o čemž až do vstupu do programu nemá nikdo ani ponětí. A právě to je závažným háčkem...